facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 22, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Rooyse Reporters gaan Venray en omgeving promoten

augustus 19, 2024

Het Toeristisch-recreatief Platform Venray (TrPV) werft een team van 10 tot 15 enthousiaste ambassadeurs om de onbekende toeristisch-recreatieve pareltjes van Venray en omgeving te ontdekken en in de schijnwerpers te zetten. Dat is nodig om in eerste instantie de eigen inwoners, ondernemers en medewerkers trotser te maken op Venray en al het moois dat daar te beleven is. Vervolgens kunnen zij dit ook beter overbrengen op de bezoekers.

TrPV zet zich al vele jaren samen met haar partners en de aangesloten ondernemers in om de aantrekkingskracht en bekendheid van Venray en omgeving te vergroten voor de toerist, inwoner en de lokale recreant. De afgelopen jaren was de promotie er vooral op gericht om zoveel mogelijk bezoekers naar Venray en omgeving te trekken. Vanuit de ondernemers kwam het signaal dat veel inwoners, ondernemers en medewerkers in Venray zelf niet goed weten wat er allemaal te beleven is in onze prachtige omgeving en dat dus ook niet kunnen overbrengen op de bezoeker. Stelt een bezoeker de vraag wat er zoal te beleven is in Venray, dan weet men dat niet goed te benoemen. Beschaamd adviseert men de bezoeker dan maar een wandeling in de Maasduinen of een bezoek aan Toverland. Onterecht, vindt TrPV, want in Venray en haar kerkdorpen is zoveel moois te beleven.

Veel van de aangesloten toeristisch-recreatieve ondernemers zijn enthousiast over dit initiatief en dragen bij met gratis producten en belevingen. Als Rooyse Reporter krijg je van TrPV een ambassadeurspas waarmee je, vaak samen met een introducé, op eigen gelegenheid gebruik kunt maken van een groot aanbod van Venrayse toeristische ondernemers. Dit loopt uiteen van een gratis kopje koffie met vlaai, drankje met portie bitterballen, toegang tot een museum, activiteit zoals kanovaren, een rondleiding, tot een overnachting in een hotel. Ook kunnen de Rooyse Reporters korting en voorrang krijgen voor evenementen.

In ruil daarvoor deelt een Rooyse Reporter na elke ervaring een enthousiast bericht op social media of schrijft iets voor lokale bladen. Daarnaast wordt van de Rooyse Reporter verwacht om af en toe aanwezig te zijn bij evenementen, zoals het Meerdaags Wandelevenement, om de promotie van Venray uit te dragen.

De werving van de Rooyse Reporters is gestart en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. TrPV hoopt op een mooie afspiegeling van de bevolking van Venray die recreatief actief is. Iedereen, jong en oud, met een hart voor Venray en omgeving kan Rooyse Reporter worden!

Interesse? Kijk op www.trpv.nl/wordrooysereporter voor een uitgebreide omschrijving en aanmelden.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Toeristisch Recreatief Platform Venray
  • Bron artikel: Toeristisch Recreatief Platform Venray
Gepubliceerd in Nieuws