facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 08, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Werken in Venray- de 5 grootste bedrijven in de regio!

juli 16, 2024

Iedereen wil natuurlijk altijd in de buurt werken, maar welke bedrijven in de regio hebben eigenlijk de meeste Limburgse vacatures? Wij zijn in de regio gedoken en hebben de 5 grootste bedrijven uit Venray op een rijtje gezet. Laten we een kijkje nemen waar de kans op een leuke baan in de regio het grootste is!

1. DSM Dyneema

DSM Dyneema, onderdeel van de wereldwijde DSM-groep, is een toonaangevend bedrijf in de high-performance materialenindustrie. Hun ultrasterke Dyneema-vezel is bekend om zijn lichtgewicht en uitzonderlijke sterkte, en wordt gebruikt in allerlei toepassingen, van kogelwerende vesten tot scheepskabels. Het Venrayse hoofdkantoor van DSM Dyneema speelt een cruciale rol in de ontwikkeling en productie van deze innovatieve materialen.

2. Océ Technologies (Canon Production Printing)

Océ Technologies, nu bekend als Canon Production Printing, is een ander zwaargewicht in Venray. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige printoplossingen en heeft een rijke geschiedenis in de ontwikkeling van geavanceerde printtechnologieën. De Venray-locatie is een belangrijk centrum voor R&D en productie, waar innovatieve printsystemen en software worden ontwikkeld voor klanten over de hele wereld.

3. Schneider Electric

Schneider Electric, een wereldleider in energiemanagement en automatisering, heeft een sterke aanwezigheid in Venray. Het bedrijf levert slimme en duurzame oplossingen voor energiebeheer die bedrijven helpen om efficiënter en milieuvriendelijker te werken. Vanuit Venray worden veel van deze oplossingen ontworpen, getest en geproduceerd, waardoor de locatie een essentieel onderdeel is van Schneider Electrics wereldwijde operaties.

4. Euro Shoe Group (Bristol)

Euro Shoe Group, beter bekend als Bristol, heeft zijn distributiecentrum in Venray. Dit familiebedrijf is een belangrijke speler in de detailhandel en biedt een breed scala aan schoenen en mode tegen betaalbare prijzen. Het distributiecentrum in Venray zorgt ervoor dat de producten snel en efficiënt naar de winkels en klanten in heel Europa worden verzonden.

5. Arvato Bertelsmann

Arvato Bertelsmann, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van supply chain management, heeft een belangrijk logistiek centrum in Venray. Het bedrijf biedt diverse oplossingen voor magazijnbeheer, distributie en logistiek voor grote merken wereldwijd. De strategische ligging van Venray maakt het een ideale locatie voor Arvato Bertelsmann om hun Europese operaties te ondersteunen.

Toekomstgericht

Met een strategische ligging nabij de Duitse grens, uitstekende infrastructuur en een proactief ondernemersklimaat, blijft Venray een aantrekkelijke locatie voor grote bedrijven om zich te vestigen en te groeien. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Venray, en de stad zal ongetwijfeld blijven bloeien als een belangrijk economisch centrum in Limburg en daarbuiten.

Of je nu op zoek bent naar vacatures in Venray, zakelijke partnerschappen, of gewoon meer wilt weten over deze bedrijvige stad, Venray heeft veel te bieden. Wie weet vind jij zelfs wel je volgende job bij een van de 5 powerbedrijven! Mocht je nu op zoek zijn naar meer vacatures of wellicht spreken deze organisaties je niet helemaal aan, dan is het goed om vacaturesites in de regio in de gaten houden. Hier komen dagelijks de nieuwste leuke rollen online en zo blijf je op de hoogte van alle kansen!

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Twenty Four Webvertising
  • Bron artikel: Twenty Four Webvertising
  • Soort artikel: Reclame
Gepubliceerd in Ondernemend (reclame)