facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Goedkope keukenoplossingen die je ruimte stijlvol maken

augustus 13, 2024

Een stijlvolle keuken hoeft niet per se een dure keuken te zijn. Want ga je aan de slag met slimme keuzes en creatief denken? In dat geval kun je een prachtige keuken creëren zonder hier veel geld voor uit te geven. Denk altijd goed na over de elementen die een groot verschil maken in de uitstraling van je keuken. Kleuren, materialen en het design van de keuken dragen daar voor een groot deel aan bij. In dit blog lees je enkele praktische tips en ideeën voor goedkope keukens die je ruimte meteen erg stijlvol maken. 

Ga in een keukenwinkel gericht op zoek naar een goedkope keuken

Ben je op zoek naar een goedkope keuken? In dat geval is het verstandig om verschillende keukenwinkels te bezoeken. In de winkel vind je een breed scala aan opties in verschillende prijsklassen. Door te kiezen voor budgetvriendelijke keukens, kun je in veel gevallen profiteren van aanbiedingen en kortingen. Maak vooraf een lijstje van wat je precies nodig hebt voor het nieuwe ontwerp en wat je budget is.

Is er van maatwerk geen sprake? Investeer in een luxe showroomkeuken

Een andere geweldige manier om kosten te besparen is door te investeren in een showroomkeuken, bijvoorbeeld bij de KeukenConcurrent keukenzaak Venlo. Showroomkeukens worden, op het moment dat er een nieuwe collectie komt, vaak met zeer aantrekkelijke kortingen verkocht. Het beste van alles? Deze keukens zijn van hoge kwaliteit en nauwelijks gebruikt. Daarnaast is het bij KeukenConcurrent mogelijk om een showroomkeuken aan te laten passen. Heb je een mooie showroomkeuken gezien, maar is deze te klein voor de ruimte, dan kan je ervoor kiezen om extra kasten toe te voegen. Zo is iedere showroomkeuken passend te maken voor jouw ruimte. Vraag een adviseur in de winkel naar de mogelijkheden.

Denk goed na over de kleur van de keuken en ga voor een rijk en luxe kleurenpallet

De kleur van je keuken kan de sfeer direct naar een hoger niveau tillen. Kies je voor een rijk en luxe kleurenpalet? Dan kun je je keuken een high-end look geven zonder veel geld uit te geven. Denk aan diepe, verzadigde kleuren zoals:

  • Marineblauw
  • Smaragdgroen 
  • Zwart
  • Bordeauxrood

Deze kleuren geven een gevoel van luxe en kunnen je keuken er net even wat luxer uit laten zien. Combineer deze kleuren met metalen accenten zoals koper, goud of roestvrij staal voor een extra luxe touch. Ga je toch liever voor een lichtere look? In dat geval kun je kiezen voor subtiele tinten zoals crème, lichtgrijs of zacht blauw.

Less is more: kies voor een simplistisch design voor een aantrekkelijk bedrag

Een simplistisch design kan zowel stijlvol als budgetvriendelijk zijn. Laat je een minimalistische aanpak met strakke lijnen en een eenvoudige indeling bij jou in huis terugkomen? Je bespaart aardig op de kosten, zonder in te leveren op stijl. Hoe je de less is more stijl het beste aan kunt pakken? Vermijd overbodige details en kies voor functionele en praktische oplossingen. Open planken in plaats van bovenkasten kunnen bijvoorbeeld zowel ruimte besparen als een moderne look creëren. 

Breng alle opties voor goedkope keukenoplossingen in kaart in de keukenwinkel

Als het goed is heb je nu een beter beeld gekregen waar je zoal op kunt letten. Tijdens een bezoek aan een keukenwinkel kun je alle opties voor goedkope oplossingen in kaart brengen. Je ontvangt het nodige advies over de beste keuzes binnen je budget en de nodige informatie over de nieuwste trends die gaande zijn. Neem de tijd om verschillende opstellingen en materialen te bekijken en plan een afspraak in voor het intekenen van de keuken. Tijdens deze afspraak krijg je meteen een goed beeld hoe het uiteindelijk resultaat vorm gaat krijgen. En dat is natuurlijk wel zo leuk.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Twenty Four Webvertising
  • Bron artikel: Twenty Four Webvertising
  • Soort artikel: Reclame
Gepubliceerd in Ondernemend (reclame)