facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 22, 2024
     
Gemist kijk live luister live

N270 Fase1 herinrichting nagenoeg afgerond

oktober 22, 2024

De afgelopen periode heeft aannemer Besix gewerkt aan de werkzaamheden rondom rotonde de Blakt.
De werkzaamheden voor fase 1 zijn voorspoedig verlopen. Het weggedeelte is weer geasfalteerd en de belijning is geplaatst. Besix heeft hard gewerkt en het weer is  natuurlijk ook positief gestemd geweest.

Als een van de laatste werkzaamheden voor fase 1 pakte aannemer Besix de rotonde Witte Vennenweg aan. In het weekend van 18/19/20 oktober is deze rotonde geasfalteerd. De nieuwe kruising bij de Evenementenhal is voorzien van ruime opstelstroken voor het verkeer. Ook de verkeerslichten zijn geplaatst en ingeregeld. Naast het asfalteren zijn ook de overige werkzaamheden van fase 1 afgerond.

Start fase 2

Vanaf maandag 21 oktober is het weggedeelte van fase 1 weer geopend voor het gemotoriseerd verkeer. Vanaf deze datum is de aannemer meteen gestart met fase 2. 

Dit betekent dat nu het weggedeelte N270 tussen viaduct A73/N270 en viaduct N270/Leunseweg, inclusief de op- en afrit A73 komende vanuit Nijmegen, afgesloten is. Ook dan zijn omleidingen van kracht. Meer informatie over de omleidingen vindt u in de Besix Omgevingsapp of op de projectpagina N270 Via Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Provincie Limburg
Gepubliceerd in Nieuws