facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 18, 2024
     
Gemist kijk live luister live

VieCuri Medisch Centrum behoudt topklinische status

oktober 08, 2024

VieCuri Medisch Centrum is opnieuw beoordeeld als topklinisch ziekenhuis. De STZ-visitatiecommissie heeft de focus op topklinische zorg en een positief werkklimaat voor zorgprofessionals geprezen.

Sinds 2007 is VieCuri erkend als een topklinisch ziekenhuis dat hoogspecialistische zorg combineert met basiszorg. De commissie heeft bijzonder waardering voor de opleidingen van zorgprofessionals, de Academie voor Patiënt en Mantelzorger, en de stimulerende rol van het Verpleegkundig Stafbestuur. De innovatieve benadering van zorgverbetering en het aantal promovendi dat bij VieCuri onderzoek doet, werden ook benadrukt.

De samenwerking met omliggende ziekenhuizen en regionale zorgpartners in de acute zorg wordt als voorbeeld van goede praktijk genoemd. Dit onderstreept de belangrijke rol die VieCuri speelt in de zorgketen en de toewijding aan het verbeteren van de patiëntenzorg.

Met de focus op continue ontwikkeling en samenwerking met patiënten, blijft VieCuri zich inzetten voor de toekomst van de zorg.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: VieCuri
  • Bron artikel: VieCuri
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws