facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 25, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Nieuwe bedrijfsvestigingen op bedrijventerrein De Hulst

september 25, 2024

Afgelopen weken/maanden hebben zich een aantal nieuwe bedrijven gevestigd op bedrijventerrein De Hulst in een aantal nieuwe bedrijfsverzamelgebouwen.

Op De Hulst 2 is recent een nieuwe vestiging geopend van “WarmteService”. Dit is een bedrijf wat landelijk opereert en vele vestigingen heeft. Het gebied rond Venray was nog een blinde vlek. Het bedrijf is specialist op het gebied van verwarming.

Naast WarmteService heeft het bedrijf “TTO” zich gevestigd. Dit betreft een technische groothandel die nagenoeg alle materialen kan leveren voor een werkplaats zoals gereedschap, bevestigingsmaterialen, reinigingsmiddelen, materialen voor trucks en trailers en diverse andere producten die in een werkplaats thuishoren.

Ook heeft het bedrijf “Twindis” zich gevestigd op De Hulst 2. Dit bedrijf heeft zijn hoofdkantoor verplaatst van Beek en Donk naar de Voorde 17-19. Het bedrijf biedt een volledige distributieservice op het gebied van accu’s, laders en onderdelen voor tal van apparaten en elektische fietsen.

Op de Hulst 1 is sinds een aantal maanden ook een filiaal geopend van Plieger. Dit is een groothandel voor ventilatie, sanitair en installatiematerialen. Het is de grootste sanitairaanbieder van Nederland.

"Alcast" is ook gevestigd op de Hulst 1. Voorheen was dit bedijf gevestigd in Leunen aan de Horsterweg. Dit bedrijf bestaat ook al vele jaren (1979) en is gespecialiseerd in de constructie van aluminium gevelelementen en lichtstraten.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Wim van Bracht
Gepubliceerd in Nieuws