facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

SGW Paardensportevenement in de bossen van Ysselsteyn

september 21, 2024

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring in de wereld van de paardensport! SGW Ysselsteyn 2024 komt eraan en belooft een spectaculair evenement te worden dat je niet wilt missen. Op 5 en 6 oktober 2024 zullen de bossen in het pittoreske Ysselsteyn omgetoverd worden tot het epicentrum van de paardensport, waar paarden, gepassioneerde ruiters en enthousiaste fans samenkomen voor een weekend vol opwinding en avontuur.

Waarom SGW Ysselsteyn 2024 op jouw agenda moet staan:

  1. Uitmuntende Competitie: Dit jaar weer een groot aantal ruiters van zowel nationaal als internationaal niveau. De eventing, het kloppende hart van het evenement, belooft weer spannend te worden met uitdagende cross-country hindernissen. Dit is je kans om de ruiters in actie te zien en hun vaardigheden te bewonderen.

  2. Een Feest voor het Gezin: SGW Ysselsteyn 2024 is niet alleen een feest voor paardensportliefhebbers, maar ook voor het hele gezin. Het terrein zal gevuld zijn met activiteiten voor alle leeftijden: een luchtkussen, een zandbak, maar ook een meet en greet met Kristy Snepvangers behoort tot de mogelijkheden Zij zal op zaterdag beschikbaar zijn om al jullie vragen te beantwoorden en met jullie op de foto te gaan. Ook aan de innerlijke mens is gedacht met voldoende eet- en drinkmogelijkheden.

  3. Een Adembenemende Locatie: Ysselsteyn, met zijn charmante sfeer en gastvrije gemeenschap, biedt de perfecte setting voor dit evenement. De prachtige natuur en de opwindende sfeer maken het een ideale bestemming voor een dagje uit.

  4. Netwerkmogelijkheden: Voor professionals in de paardensport biedt SGW Ysselsteyn 2024 een uitstekende gelegenheid om te netwerken met anderen in de industrie. Of je nu een ruiter, trainer, sponsor of gewoon een gepassioneerde fan bent, dit evenement is een geweldige kans om contacten te leggen en deel uit te maken van de paardencommunity.

Mis het niet! Zorg ervoor dat je deel uitmaakt van dit unieke evenement. Parkeren en entree is het gehele weekend gratis. Voor informatie over het programma en de laatste updates, bezoek website www.sgw-ysselsteyn.nl en volg het op social media.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Cara Grimshaw
  • Bron artikel: SGW Ysselsteyn
Gepubliceerd in Nieuws