facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Oogstfeest Kleurrijk West

september 13, 2024

Kleurrijk West, met de steun van Wonen Limburg, de Gemeente Venray en Synthese, kleurt Venray West voor het tweede jaar op rij op met een prachtig initiatief.

Na een succesvolle uitdeelactie van stokrozenzaad en de realisatie van een muurschildering bij De Hoge Beek, heeft de wijk zich verder getransformeerd. De recent geopende zadenkast nodigt bewoners uit om zaadjes te delen, en de grote banner aan de Merseloseweg verwelkomt iedereen in deze levendige wijk. Onlangs werd de wijk ook versierd met stokroos-sjablonen tijdens een "lawaaioptocht".

Om deze voortdurende kleurenpracht te vieren, organiseert Kleurrijk West een Oogstfeest. Het evenement biedt een scala aan activiteiten, waaronder hapjes, een zeefdruk workshop (neem een T-shirt of tas mee om te bedrukken), knutselen, een quiz, een lied en interessante feitjes over de stokroos.

Iedereen is van harte welkom om op zondag 22 september van 14.00 tot 16.00 uur in het Schuttersveld, Bergweg 2, Venray, deel te nemen aan dit feestelijke evenement en samen met de bewoners te genieten van een kleurrijke middag.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Kleurrijk West
  • Bron artikel: Kleurrijk West
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws