facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Samenwerking met Noord-Limburgse omroepen in volle gang

september 12, 2024

Hoewel wij nog geen officiële streekomroep zijn, zit Omroep Venray momenteel midden in het proces om een solide samenwerkingsverband te vormen met de omroepen van Noord-Limburg. Dit in tegenstelling tot andere berichten die onlangs elders gepubliceerd zijn.

Ons ambitieuze project is in volle gang, en we kunnen met trots zeggen dat we goede vorderingen maken. Ons doel is om in 2026/2027 volledig operationeel te zijn als streekomroep en de regio nóg beter van dienst te kunnen zijn.

In de afgelopen periode hebben we intensieve gesprekken gevoerd met diverse omroepen uit de regio Noord-Limburg. Deze bijeenkomsten zijn een belangrijk onderdeel van onze gezamenlijke koers en vormen de basis voor een solide plan van aanpak. Met een duidelijke visie en de juiste stappen voor ogen, werken we aan een sterk regionaal mediaplatform dat de inwoners van Noord-Limburg verbindt en informeert.

Onze intentie is altijd geweest om positief bij te dragen aan de lokale gemeenschap. Dit betekent dat we blijven investeren in samenwerking, kennisuitwisseling en innovatie, zodat we een omroep kunnen worden die klaar is voor de toekomst en de specifieke behoeften van onze regio begrijpt en ondersteunt.

De toekomst ziet er veelbelovend uit, en we kijken ernaar uit om de komende jaren verder te bouwen aan deze streekomroep. Samen met onze partners uit Noord-Limburg blijven we hard werken aan een sterk en bestendige toekomst.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws