facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 22, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Typetone: De revolutie in online marketing voor het MKB

augustus 21, 2024

Advertorial: Dit artikel is geschreven in opdracht van Typetone

In de hedendaagse digitale wereld is online zichtbaarheid niet langer een luxe, maar een noodzaak. Toch worstelen veel MKB’ers met het tijdrovende proces van contentcreatie en online strategieontwikkeling. Typetone biedt hier een revolutionaire oplossing: een volledig autonome AI-medewerker die bedrijven helpt groeien, zonder dat ze zelf nog tijd en moeite in online marketing hoeven te steken.

Het verhaal achter Typetone
Sjoerd de Kreij (links op foto) en Sam Baud, beiden afkomstig uit Venray en de oprichters van Typetone, kwamen na jarenlange samenwerking tot de conclusie dat veel MKB’ers worstelen met het beheren van hun online aanwezigheid. “We zagen dat het creëren van content en het ontwikkelen van een effectieve online strategie vaak te veel tijd en middelen vereisten voor veel ondernemers,” zegt Sjoerd. Deze uitdaging inspireerde hen om Typetone op te richten, met als doel een oplossing te bieden die MKB’ers volledig ontzorgt.

Typetone biedt bedrijven een digitale medewerker genaamd Sarah, die zelfstandig alle aspecten van online marketing beheert. “Met Typetone krijgen bedrijven een AI-medewerker die alles doet wat een menselijke medewerker ook zou doen,” legt Sjoerd uit. Sarah ontwikkelt strategieën, creëert en publiceert content, en zorgt ervoor dat de online aanwezigheid van het bedrijf altijd op punt staat.

Hoe Typetone werkt
Het proces van Typetone begint met een grondige analyse van alles wat online beschikbaar is over een bedrijf, zoals de website en sociale media. “Sarah leert zelfstandig alles over jouw bedrijf en jouw merk,” vertelt Sjoerd. “Daarna wordt ze gekoppeld aan jouw digitale kanalen, waarna ze meteen aan de slag gaat met het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve online strategie.” 

Wat Typetone echt onderscheidt, is de mate van aanpassing en personalisatie die Sarah biedt. Ze begrijpt niet alleen de basisinformatie over het bedrijf, maar duikt ook dieper in de merkidentiteit, doelgroep en markt. Dit resulteert in op maat gemaakte content die volledig in lijn is met de doelen en stijl van het bedrijf.

De voordelen voor het MKB
Voor veel MKB’ers is tijd de grootste uitdaging. “Ondernemers willen hun tijd besteden aan het leiden en laten groeien van hun bedrijf, niet aan het maken van content of het beheren van social media,” zegt Sjoerd. Met Typetone kunnen bedrijven op een eenvoudige en kosteneffectieve manier hun online zichtbaarheid vergroten. “Sarah neemt alle zorgen uit handen, zodat je op ‘autopilot’ kunt groeien zonder dat je daar zelf nog uren in hoeft te investeren,” voegt hij toe.

Klaar voor de toekomst
De toekomst van digitale medewerkers zoals Sarah ziet er veelbelovend uit. Sjoerd verwacht dat steeds meer bedrijven in de komende jaren AI-medewerkers zullen inzetten om hun groei te ondersteunen. “Wij geloven dat elke onderneming straks een digitale medewerker zal hebben om hun online aanwezigheid te beheren,” vertelt hij. Dit biedt MKB’ers de kans om op gelijke voet te concurreren met grotere bedrijven, zonder extra personeel aan te nemen.

Typetone werkt ook aan de uitbreiding van Sarah’s mogelijkheden. Op verzoek van gebruikers wordt er momenteel gewerkt aan de integratie van video creatie.

Sluit je aan bij Typetone
Typetone biedt MKB’ers de mogelijkheid om hun online aanwezigheid te verbeteren zonder zelf de zware last van contentcreatie en strategieontwikkeling te dragen. Met Sarah als je digitale collega kun je rekenen op een constante stroom van hoogwaardige, op maat gemaakte content die jouw bedrijf helpt groeien, terwijl jij je volledig kunt richten op het leiden van je bedrijf.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in online marketing? Sluit je aan bij Typetone en ontdek hoe een AI-medewerker jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

2776966d 8808 4398 8be6 d08ecfbccba0



 

 

 

 

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Typetone
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws