facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 22, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Senioren krijgen hulp bij reizen met openbaar vervoer

augustus 14, 2024

Veel senioren willen graag zelfstandig blijven reizen met de trein of bus, maar ervaren soms drempels naarmate de jaren vorderen.

Gelukkig zijn er de OV-ambassadeurs, die maandelijks inloopspreekuren organiseren om advies en tips te geven aan 55-plussers. Hiermee willen zij hun leeftijdsgenoten helpen om vertrouwd te raken met het openbaar vervoer en hen laten zien dat het reizen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Op maandag 9 september 2024 wordt een speciaal 'proefreisje' georganiseerd, waarbij senioren kunnen ervaren hoe het is om zelfstandig met het openbaar vervoer te reizen. Aanmelden voor dit proefreisje kan via de website kommeesamenoppad.nl/aanmelden/.

Daarnaast vindt op woensdag 18 september 2024 een inloopspreekuur plaats van 10.15 tot 11.45 uur in de Bibliotheek Venray, Goudenleeuwpad 3, Venray. Hier kunnen senioren persoonlijk advies krijgen van de OV-ambassadeurs.

Voor meer informatie over deze activiteiten en andere initiatieven van de OV-ambassadeurs, kun je terecht op www.kommeesamenoppad.nl.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Kommee samen op pad
  • Bron artikel: Kommee samen op pad
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws