facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 06, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Halloween vieren we samen, ook met jou!

oktober 06, 2024

De dagen worden korter, de avonden donkerder, en de gure wind raast alweer rond de huizen... Dat kan maar één ding betekenen: Halloween komt eraan! En dit jaar organiseert Omroep Venray opnieuw griezelige Halloween-acties om de sfeer in onze gemeente te versterken.

*Een stukje geschiedenis!*
Halloween is een feest dat oorspronkelijk niet uit Nederland komt. Het wordt al eeuwenlang traditioneel gevierd in landen zoals de Verenigde Staten, Ierland, Engeland en Canada. De laatste jaren wint het feest ook steeds meer aan populariteit in de lage landen. In de geest van deze groeiende Halloween-traditie zijn wij op zoek naar de meest spectaculair versierde huizen en tuinen in de gemeente Venray.

*Wij zoeken jouw versierde halloweenhuis!*
Heb jij je huis of tuin omgetoverd tot een spookachtig tafereel en wil je jouw creatie delen met de gemeente? Stuur dan een foto van je versierde woning naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en telefoonnummer.
De eigenaar van het mooist versierde huis wint een exclusieve Halloween-goodiebag ter waarde van €25! Dit pakket zit vol met leuke Halloween-spullen om de griezelige sfeer compleet te maken.

*Speciale kleurplatenactie voor de jeugd!*
Ook voor de jonge Halloween-fans hebben we iets leuks in petto! Dit jaar organiseren we een kleurplatenactie speciaal voor kinderen. Laat je creativiteit de vrije loop en kleur de griezeligste Halloween-kleurplaat in!

De kleurplaat kun je onderaan dit artikel downloaden en printen. Nadat je klaar bent met kleuren, kun je jouw meesterwerk bij ons inleveren in de brievenbus op de Langeweg 92 in Venray of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
De beste drie kleurplaten krijgen een speciale eer: ze worden uitgezonden op onze tv-kanaal! Maar dat is nog niet alles, want voor de nummer één hebben we een extra verrassing: een leuke prijs om jouw Halloween nog magischer te maken!

Download hier de tekening

Beide acties lopen tot en met *vrijdag 25 oktober tot 12:00 uur*!
Zaterdag 26 oktober zullen de winnaars bekend worden gamaakt.

Aanvullende informatie

  • Begint op: dinsdag 01 oktober 2024
  • Eindigt op: vrijdag 25 oktober 2024
  • Maker: Wim van Bracht
  • Bron foto: Omroep Venray
Gepubliceerd in Omroep nieuws