facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 22, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Wat als autorijden niet meer vanzelfsprekend is?

oktober 21, 2024

Kan je niet meer zelf autorijden, maar wil je toch af en toe bij vrienden koffiedrinken, gezellig uit eten of bij familie op bezoek, zonder daarvoor afhankelijk te zijn van anderen? Reis dan zelfstandig en ontspannen met het openbaar vervoer (OV). Ben je onzeker over het reizen met de trein of de bus en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken? Ga dan naar het gratis OV-inloopspreekuur op:


Datum:        Woensdag 20 november
Tijd:            10.15-11.45 uur
Locatie:        Bibliotheek Venray, Goudenleeuwpad 3, 5801 ME Venray
Tijdens een inloopspreekuur kan je persoonlijke vragen stellen aan speciale OV-ambassadeurs. Zij kunnen advies geven over bijvoorbeeld de aanschaf, het opladen of de werking van de OV-chipkaart. Over het in- en uitchecken bij verschillende vervoerders, de buurtbus en andere vervoersmogelijkheden in de regio. Je kan vrijblijvend binnenlopen en de OV-ambassadeurs nemen rustig de tijd om alle vragen te beantwoorden.

“Ik heb problemen met mijn ogen en zal daardoor binnenkort niet meer kunnen autorijden. Daarom verdiep ik me nu alvast in het reizen met het openbaar vervoer. Dan kan ik toch zelfstandig naar vrienden, familie of gewoon een leuk uitstapje maken.” Peter (73 jaar).
Kom (net als wat Peter gedaan heeft) vrijblijvend langs tijdens het inloopspreekuur en laat je informeren. Kijk voor meer informatie op www.kommeesamenoppad.nl
Telefonische spreekuren 
Liever telefonisch advies? Dat kan! Je kan dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten klaar om telefonisch te helpen met jouwvraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 077 – 205 20 01.

Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur  
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur  
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur  

De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Kommee, samen op pad
  • Bron artikel: Kommee, samen op pad
Gepubliceerd in Nieuws