facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 07, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Start van nieuwbouw op hoek Westsingel/Langstraat

september 30, 2024

Op de hoek van de Langstraat/Westsingel wordt in de maand oktober gestart met de bouw van de eerste fase van het nieuwbouwplan.

Deze fase betreft de bouw van het appartementencomplex “Kroonstaete”. Hierin worden 37 appartementen gerealiseerd die op enkele na zijn verkocht. Het complex bestaat uit 7 bouwlagen en wordt voorzien van een parkeerkelder die half verdiept wordt aangelegd.

Het gehele plan voor deze locatie behelst meer dan 100 woningen. Inmiddels zijn ook al enkele maanden appartementen in verkoop van het andere appartementencomplex “Zilverlinde”. Dat behelst 32 appartementen verdeeld over 4 bouwlagen. Hiervan zijn nog appartementen beschikbaar.

Verdere onderdelen van het gehele plan zijn 24 zelfstandige zorgappartementen langs de Langstraat en een negental grondgebonden levensloopbestendige woningen aan de achterzijde van het perceel waar voorheen opleidingscentrum Den Hoebert was gevestigd. Ontwikkelaar is LPM Development. Voor zover bekend zal de bouw uitgevoerd worden door BurgtBouw uit Deurne.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Janssen-Wuts Architectenbureau
  • Bron artikel: Omroep Venray/LPM development
  • Maker: Wim van Bracht
Gepubliceerd in Nieuws