facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 23, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Mooi eerste optreden “Zing je Fit”

september 23, 2024

Bezoekers van het Minifestival Venray Dementievriendelijk hebben zaterdag op het Schouwburgplein genoten van het eerste optreden van “Zing je Fit”.

Mensen met dementie en ernstige geheugenproblemen zingen in dit projectkoor samen met hun mantelzorgers en maatjes van andere koren. Ars Musica is op verzoek van Venray Dementievriendelijk in maart 2024 met dit project gestart. In de wetenschap dat samen zingen niet alleen ontzettend leuk maar ook een goede training van lichaam en geest is, wordt elke twee weken met veel overgave gerepeteerd. En nu konden de koorleden onder leiding van Jos Ardts voor het eerst hun kunnen aan het grote publiek tonen.

Een prachtig meerstemmig optreden dat met veel applaus en waardering door bezoekers werd ontvangen. De zangers en zangeressen straalden onder een lekker zonnetje. Zij kunnen tevreden terugzien op dit bijzondere moment. Het motiveert hen om gezellig door te gaan en nodigen andere mensen met dementie en hun mantelzorgers van harte uit om mee te komen doen. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Jo van Lieshout, voorzitter van Ars Musica. Hij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Ars Musica
  • Bron artikel: Ars Musica
Gepubliceerd in Nieuws