facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 22, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Stichting KLeur&Kracht finalist bij EmPOWER

augustus 15, 2024

Stichting KLeur&Kracht is geselecteerd als een van de vijf finalisten voor EmPOWER, een initiatief van Burgerkracht Limburg en Wonen Limburg.

Deze prestigieuze prijs erkent initiatieven die een krachtige bijdrage leveren aan de maatschappelijke positie van kwetsbare groepen.

Stichting KLeur&Kracht zet zich in voor met name inwoners met een bi-culturele achtergrond en voor een inclusieve samenleving in het algemeen. Het project Kleurrijke Krachtige Vrouwennetwerk is specifiek voor vrouwen met diverse culturele achtergronden, alleenstaande moeders, en vrouwen met een klein sociaal netwerk. Door middel van maandelijkse bijeenkomsten en inspirerende sprekers biedt de stichting deze vrouwen de mogelijkheid om hun persoonlijke verhalen te delen, hun vaardigheden te ontwikkelen en hun sociale kring te vergroten.

De nominatie voor de Empower Award is een belangrijke erkenning van de impact die het netwerk heeft op het leven van deze vrouwen. Het helpt hen om sterker en zelfstandiger te worden, en legt tegelijkertijd een stevigere basis voor hun kinderen.

Op 17 september vindt de finale-avond van EmPOWER plaats. Tijdens deze avond zullen vijf initiatieven, waaronder Stichting KLeur&Kracht, hun ideeën presenteren. Het doel is om de hoofdprijs van €1500 in de wacht te slepen om hun project nog verder te ontwikkelen.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Stichting Kleur&Kracht
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws