facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 08, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Voorinschrijving Fiets4daagse de Peel

juni 03, 2024

Fiets4Daagse De Peel staat weer in de steigers om straks iedereen weer te verwelkomen en te laten genieten van een fantastische en sportieve Fiets4Daagse. De recreatieve fietstocht wordt dit jaar gehouden van 9 t/m 12 juli.

Zoveel mogelijk over rustige wegen om het recreatieve karakter te benadrukken. Vier dagen recreatief fietsen door prachtige bosrijke en unieke natuurgebieden in de Limburgse- en Brabantse Peel, de Kempen, de Meijerij en langs de Maas met 3 startplaatsen: Deurne, Meijel en Stiphout. Dagelijks een andere startplaats kiezen om te vertrekken is wederom mogelijk. Alle routes, 30 – 45 en 60 km, zijn bewegwijzerd, duidelijk beschreven of kunnen ingeladen worden middels QR-code en leiden zo weinig mogelijk langs drukke wegen.

Vertrektijden zijn dagelijks tussen 9.00 en 13.00 uur. De eindcontrole sluit dagelijks om 17.00 uur.

Voorinschrijven voor deelname van een, twee, drie of vier dagen is mogelijk tot 2 juli. Dit kun je doen via de website van de organisatie: www.fiets4daagsedepeel.nl waar ook je ook meer info kunt vinden over de drie startplaatsen.

Uiteraard kan ook tijdens de Fiets4Daagse op elke startlocatie ingeschreven worden.

Sportief en recreatief genieten tijdens Fiets4Daagse De Peel met vele bezienswaardigheden en live-entertainment voor jong en oud. Een Fiets4Daagse die je moet beleven…….Ook dit jaar weer een “sportief en feestelijk festijn” waarbij genieten en gezelligheid troef zullen zijn”.

Voor nadere inlichtingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Fiets4daagse de Peel
  • Bron artikel: Fiets4daagse de Peel
Gepubliceerd in Nieuws