facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 18, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Open Brief: Gilde Opleiding project Toverland door studenten

mei 11, 2024
Wij zijn Raman, Erkan & Flynn, en we studeren Sociaal Werk niveau 4, in Venray. We zijn momenteel bezig met een schoolopdracht die uiteindelijk ons examen zal worden. Wat is onze opdracht?
Het organiseren van een fantastische dag voor een groep jongeren van het Raayland College, variërend in leeftijd van 13 tot 17 jaar.
 
Waar hebben we hulp bij nodig !
Om deze dag werkelijkheid te laten worden, hebben we nog een bedrag van €863,- nodig. We hebben alle drie al ons eigen geld ingelegd, maar we zijn nog niet helemaal bij ons doel. Daarom vragen we jullie om een kleine bijdrage om ons te steunen. De jongeren die deelnemen leggen zelf ook €10,- per persoon in, zodat we deze jongeren een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. Er is ook een subsidie aangevraagd bij de Gemeente Venray, maar tot op heden hebben we nog geen reactie ontvangen. We zijn echter vastberaden om dit project te laten slagen, wat er ook gebeurt.
 
We delen alle bewijsstukken en nemen jullie mee in het hele proces, zodat je precies kunt zien waar je bijdrage naartoe gaat. Als je graag de begroting wilt bekijken of meer informatie wilt voordat je ons steunt, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. We willen dat jullie volledig op de hoogte zijn en vertrouwen hebben in ons project. We waarderen elke vorm van steun enorm. Samen kunnen we dit mogelijk maken en ons helpen slagen in onze examenopdracht.
Hartelijk dank voor jullie tijd en steun!
 
Met vriendelijke groeten, Raman, Erkan & Flynn

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Project Toverland door studenten
  • Bron artikel: Raman, Erkan & Flynn
Gepubliceerd in Nieuws