facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Nieuwe fractievoorzitter voor VENRAY Lokaal

december 23, 2022

Harold Stevens, de huidige fractievoorzitter van VENRAY Lokaal heeft aangegeven zijn taak als fractievoorzitter per 1 januari a.s. neer te leggen.
VENRAY Lokaal werd in maart 2022 bij de gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij.
Het werk als raadslid en fractievoorzitter is geen baan, dat doe je er meestal bij.
De kunst is dan om de juiste balans te vinden met persoonlijke omstandigheden zoals je werk en je dierbaren.
Harold Stevens: ‘De rol als lijsttrekker, raadslid, coalitie-onderhandelaar én fractievoorzitter hebben veel van me geëist. Soms moet je lastige keuzes maken en het gevoel van falen en bang zijn anderen teleur te stellen liggen dan op de loer. Doorgaan, de grens over en maar zien waar het eindigt is ook een keuze. Maar dit laatste gaat altijd ten koste van beide. Deze overweging heeft mij ertoe doen besluiten mijn fractievoorzitterschap neer te leggen’.
VENRAY Lokaal heeft alle begrip getoond voor deze beslissing en bedankt Harold voor alle inspanningen als fractievoorzitter voor VENRAY Lokaal en daarmee voor Venray. VENRAY Lokaal heeft raadslid Lisanne Wisgerhof als de nieuwe fractievoorzitter aangewezen. Lisanne heeft in de afgelopen twee maanden, als plaatsvervangend fractievoorzitter, bewezen dat ze met deze functie uit de voeten kan en daar hebben wij alle vertrouwen in. Zij zal in voorkomende gevallen worden vervangen door Amira Luydens. Harold Stevens blijft lid van de raadsfractie van VENRAY Lokaal.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Lokaal
  • Bron artikel: Cor Vervoort Venray Lokaal
Gepubliceerd in Nieuws