facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

SMT ROCKS: een ronkend rockconcert in de Venrayse schouwburg
Zaterdag, 16 November 2024, 20:00

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol pure energie en rauwe rock klanken! Op 16 november transformeert de Summa-zaal van de schouwburg in een adembenemende rocktempel waar de muren zullen trillen en je hart sneller klopt.

Wat is er nu heerlijker dan met een koud biertje in de hand een goed feestje te bouwen? SMT Oostrum maakt het mogelijk en transformeert zichzelf in een echte rockband. Samen met de band We Are The Message en andere gasten gaat het dak eraf! Laat je meeslepen door knallende gitaren, beukende drums en vocalen die je raken tot in je ziel. Oude en nieuwe nummers komen langs, je kent ze allemaal van de bekende meezingers van Queen en Highway to Hell tot Breaking The Habit van Linkin Park, Gold on the ceiling van The Black Keys en Iris van Goo Goo Dolls en nog heel veel meer! De slagwerkgroep Beat-It zorgt voor het voorprogramma.

Of je nu al jaren fan bent of gewoon van een feestje houdt, dit sta-concert is er één om niet te missen. Zorg dus dat je erbij bent, want over deze avond wordt nog lang gesproken. Check de SMT website en onze socials of ga naar schouwburgvenray.nl en scoor je tickets.

 16 November,

Aanvang 20.00 uur

Voorprogramma 19.30 uur

Zaal en bar open: 19.00 uur

Geen zitplaatsen