facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Oktoberfest Bij Nijholt Veulen
Van Zaterdag, 28 September 2024 -  20:00
Tot Zondag, 29 September 2024 - 01:00
Contact 0478-798070

Op zaterdag 28 september vindt de eerste editie van het Oktoberfest Bij Nijholt plaats, in de sfeervol ingerichte zaal, natuurlijk in Oktoberfest thema.

De nieuwe eigenaren, Willem en Nicole Nijholt, zijn in mei vanuit Venlo naar Veulen verhuisd. En hebben het bedrijf, eerst bekend als ‘t Platteland, overgenomen en voortgezet. Omdat zij het leuk vinden als er ook mensen uit Venlo komen, is er een bus-combi mogelijk. Om 19:30 uur vertrekt de bus vanaf het station van Venlo en zal om 01:00 uur weer terug rijden vanuit Veulen.

De dresscode van deze avond is Lederhosen of Dirndl. En of je nu het liefste aan de bar hangt of met de voetjes van de vloer gaat, het kan allemaal. Een DJ zorgt voor toepasselijke muziek en wellicht is er nog een live verrassingsoptreden.

Om de honger te stillen zal er eten verkrijgbaar zijn, met uiteraard een Duits tintje. Voor de tickets geldt: op = op, vol = vol. Bestel daarom nu jouw ticket, trek je mooiste Lederhosen of Dirndl uit de kast en verheug je op een top avond, die je zeker niet wilt missen.

Bestel je ticket op www.bijnijholt.nl/oktoberfest

Locatie Lorbaan 1, 5814 AE, Veulen
www.bijnijholt.nl/oktoberfest