facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Venrays Mannenkoor treedt op in Openlucht Theater Overloon
Zondag, 08 September 2024, 14:30
Contact www.openluchttheateroverloon.nl
Op zondag 8 september zal het Venrays Mannenkoor (VMK) een bijzonder concert verzorgen in het prachtige Openlucht Theater te Overloon. Dit concert is tot stand gekomen op uitnodiging van het bestuur van het theater, dat eerder al onder de indruk was van een optreden door enkele zangers van het koor. De locatie, nabij het Oorlogsmuseum Overloon, biedt een unieke setting voor een zomers optreden.
 
Het VMK staat bekend om zijn veelzijdige repertoire en de passie waarmee zij zingen. Dit concert zal dan ook een gevarieerd à capella programma bieden, waarin zowel traditioneel mannenkoor repertoire als moderne klassiekers ten gehore worden gebracht.
 
Bijzonder aan dit optreden is de deelname van het Participatiekoor Land van Cuijk, een koor bestaande uit mensen met beginnende dementie, samen met hun mantelzorgers. Dit koor zal het concert openen met een eigen bijdrage.
 
Het optreden begint om 14.30 uur en bij slecht weer zal het plaatsvinden in gemeenschapshuis "De Pit". We hopen u te mogen verwelkomen voor een muzikale middag vol verrassingen en prachtige zang.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op www.openluchttheateroverloon.nl 
Het Openlucht theater is gelegen naast Restaurant "Museumzicht, Museumpark 1, 5825 AM Overloon
 
Locatie Openlucht theater Overloon