facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Dag van de senioren 1 oktober
Dinsdag, 01 Oktober 2024

De commissie Dag van de Senioren van de Centrale van Seniorenverenigingen is druk bezig met het organiseren van deze happening op dinsdag 1 oktober a.s.

De toegangskaart kost ook dit jaar € 10,00, met daaraan vast één bon voor koffie/thee met cake en één consumptiebon. Aan de toegangskaart bevestigd zit het lotnummer voor de loterij.. De trekking van de loterij wordt tijdens een korte pauze, bij het wisselen van de optredende artiesten, gehouden. Let op: die nummers hebben dus niets te maken met de stoelnummers in de schouwburg, ook nu geldt dat je zelf je plaats mag kiezen.

13.00 uur Inloop met koffie/thee en cake, in beide foyers.

13.45 uur Zaal open.

14.00 uur Start het programma in de zaal.

De commissie denkt weer een mooi programma te bieden met optredens van::

- Blaasorkest Rooyal

- Ans van Kessel

- Authentiek

- Barry Knapen

Na afloop van de voorstelling is er dan nog gelegenheid in beide foyers om gezellig wat na te babbelen en gebruik te maken van uw consumptiebon.

De Dag van de Senioren is voor alle senioren van de gemeente Venray toegankelijk.

De verkoop van de toegangskaarten zal voor Venray zelf plaats vinden op donderdag 5 en vrijdag 6 september a.s. in De Kemphaan van 10.00 – 12.00 uur.

Voor de kerkdorpen gaat de verkoop weer via de plaatselijke KBO-verenigingen en zal bekend gemaakt worden in de lokale bladen..

Wij wensen alle deelnemers een heel prettige middag toe.