facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Kermis Kronenberg
Van Vrijdag, 06 September 2024
Tot Zondag, 08 September 2024

Kermis Kroeënenberg staat weer voor de deur!

Van vrijdag 6 september tot en met zondag 8 september verandert de dorpskern van Kronenberg in een kermislocatie vol muziek, attracties en gezelligheid. Mede dankzij de steun van een aantal sponsoren kunnen we dit jaar meer attracties aanbieden voor jong en oud dan ooit tevoren.

Programma
Op vrijdag 6 september barst het feest los met een knallend optreden van Khick. Deze energieke band staat garant voor een spetterende avond vol dansbare muziek en feestelijke vibes. Met een mix van disco, rock en polonaise belooft het een avond te worden die je niet wilt missen.

Zaterdag 7 september is een dag vol actie en plezier, met onder andere de Alleskunner van KB en de Pieël. Deze spannende spelshow, georganiseerd door de 18-commissie van KB Events, biedt vermaak voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar en is vrij toegankelijk. Later op de avond zorgen DJ Harrald en DJ Max voor een onvergetelijke avond tijdens de We Like It FOUT Show, waar de foutste hits en guilty pleasures de tent op zijn kop zullen zetten. De kermis sluit knallend af op de zondag. MoDeShow en Appie Hein zorgen voor de Hollandse hitjes. Tim Schalkx brengt zijn bekende après-ski hits zoals ‘Ferry de roze flamingo’ naar
Kronenberg, gevolgd door Danny Panadero die de tent gegarandeerd zal laten meezingen. DJ Corné zet daarna de tent nog één keer op z’n kop als afsluiter. Naast het uitgebreide hoofdprogramma vindt zondagmiddag de eerste editie van de Kronenbergse Kleedjesmarkt plaats, in combinatie met diverse attracties voor de jonge jeugd.

Meer attracties dan ooit
Dit jaar hebben we dankzij onze sponsoren het aantal attracties uitgebreid, zodat er voor iedereen iets leuks te beleven valt. Kinderen kunnen genieten van de draaimolen, eendjes vangen en het springkussen, terwijl de kamelenrace voor zowel jong als oud een uitdaging biedt. Daarnaast zullen er nog meer attracties zijn, kom dus vooral kijken! 


Tickets voor Kermis Kroeënenberg zijn verkrijgbaar via www.ticketcrew.nl/tickets/kermiskroeenenberg. De attracties zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Locatie Kronenberg