facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Aftellen tot De Lónse Kermis
Van Vrijdag, 16 Augustus 2024
Tot Woensdag, 21 Augustus 2024

De Lónse Kermis start op vrijdag 16 augustus. Een charmante dorpskermis met veel gratis activiteiten.

Met een spetterend programma van de Overloonse horeca, leuke attracties op het kerkplein en veel extra activiteiten, belooft dat veel goeds.
Iedereen is van harte welkom op de keigezellige dorpskermis. Op vrijdag 16 augustus start het horecaprogramma, de kermis zelf is van zaterdag 17 tot en met woensdag 21 augustus 2024. Volg De Lónse Kermis op Facebook of Instagram voor alle info. Het 14 Oktoberplein is weer mooi gevuld met een ‘bank’ en daarbij flink wat leuke attracties. Nieuw is het kinderachtbaantje Runaway Train en een prikkelarm uur op maandag tussen 14.00 – 15.00 uur. Op het kermisterrein vind je ook het Lónse kermispleintje waar jong en oud kan meedoen aan allerlei gratis activiteiten.
De kermis in Overloon is van oudsher een begrip in de regio. Een werkgroep van inmiddels zo’n 15 vrijwilligers zet zich sinds 2019 in om De Lónse Kermis nieuw leven in te blazen en ervoor zorgen dat deze levendig blijft. Inge Smolders namens de werkgroep: “We zijn verheugd dat we ook dit jaar weer de familie Van der Salm mogen verwelkomen in het dorp. Door de herindeling tot gemeente Land van Cuijk is het kermisbeleid herzien. Er is actief meegedacht met de gemeente en de uitkomst is gunstig voor De Lónse Kermis.


Programma
De horeca start vrijdagavond met hun programma. De eerste activiteit van de werkgroep is op zaterdagochtend. Op zaterdag om 11.00 uur is de Kinderkleedjesmarkt bij Partycentrum Bos. De kinderen kunnen daarmee alvast kermisgeld verdienen.
De attracties zelf gaan zaterdag om 15.00 uur open. Om 16.00 uur wordt kermis officieel geopend door burgemeester Moorman en is de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. De rest van het programma lees je opde socials of website.


Veel gratis activiteiten

Ook op de andere dagen zijn er weer superleuke gratis activiteiten georganiseerd op het kermisterrein. Van schminken tot roller disco en van speurtocht tot de kermiskapper. Op woensdagmiddag kunnen kinderen hun helden Bumba en Stitch in het echt ontmoeten. Zij bezoeken dan onze kermis voor een Meet & Greet. Het volledige programma bekijk je op www.delonsekermis.nl.

Locatie Overloon centrum