facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Afsluitende concert van Samba Caramba 2024!
Zaterdag, 17 Augustus 2024, 16:30
Op zaterdag 17 augustus 2024 wordt de Grote Kerk in Venray het decor voor het spetterende afsluitende concert van Samba Caramba. Dit concert, dat om 16:30 uur van start gaat, is de grand finale van een dag vol muziek, plezier en samenwerking tussen muzikanten van alle leeftijden en speelniveaus.
 
De hele dag staat in het teken van muziek. Jong en oud, beginners en gevorderden, komen samen bij de blokhut van Jong Nederland om onder leiding van dirigent Bregje Deckers intensief te repeteren. Het resultaat van deze repetities wordt 's middags gepresenteerd tijdens het concert bij de Grote Kerk, waar de deelnemers zullen schitteren met de stukken die ze gedurende de dag hebben voorbereid.
 
Sandra Lucassen, een van de organisatoren en zelf muzikant, vertelt: “Samba Caramba is een zomerdag vol muziek en plezier. Deze dag is bedoeld voor alle leerling blazers en slagwerkers uit de gemeente Venray, van jong tot oud(er) en van alle speelniveaus. De herkenningstune is in première gegaan tijdens editie 2 in 2022." 
 
Dit concert biedt niet alleen een podium voor de muzikanten om hun talenten te laten zien, maar ook een unieke kans voor het publiek om te genieten van een breed repertoire, uitgevoerd door een diverse groep muzikanten. Met bijdragen van zowel jeugdige beginners als ervaren musici belooft het concert een ware viering van muziek te worden.
 
Het evenement, dat wordt gesteund door diverse verenigingen uit de gemeente Venray en Cultura Venray, benadrukt het belang van muziek in de gemeenschap. Door samen muziek te maken, leren de deelnemers niet alleen technische vaardigheden, maar ervaren ze ook het plezier en de kracht van samenwerking binnen een orkest.
 
Mis het niet! Kom op zaterdag 17 augustus naar het pleintje bij de Grote Kerk en laat je meevoeren door de klanken van Samba Caramba. Het concert begint om 16:30 uur en belooft een inspirerende afsluiting van deze muzikale dag te worden.
Locatie pleintje bij de Grote Kerk