facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Wereldkoor A Djambo nodigt uit ...
Donderdag, 29 Augustus 2024, 19:30 - 21:30

Na de zomervakantie gaan de repetities van Wereldkoor A Djambo, bestaande uit zevenentwintig enthousiaste zangers, weer van start op donderdag 29 augustus.

Er is een mooi nieuw repertoire liederen samengesteld waar de komende maanden, onder leiding van Gerda Hendrikx, aan gewerkt gaat worden. Een aantal keren per jaar verzorgt wereldkoor A Djambo een optreden op locatie, in tehuizen, wijkcentra of een kerkje. Tijdens de repetitie is er aandacht voor stemvorming en wordt geleerd om te gaan met ritmische instrumenten.

Je bent van harte uitgenodigd om een repetitie bij te wonen en om het koor te komen versterken. Geniet mee en geef je zelf wekelijk een muzikale energie-boost. A Djambo: het koor dat je raakt in de ziel, met haar prachtige Afrikaanse muziek. Jouw koor!

Wilt u eerst meer informatie over het Wereldkoor A Djambo? Mail uw vraag of verzoek wanneer u een repetitie bij wilt wonen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook volgen op facebook. Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Springplank, Beukenlaan 4, 5802 CK, in Venray.

Locatie Springplank, Beukenlaan 4, 5802 CK, in Venray