facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Lazy Sunday bij Openluchttheater Overloon
Zondag, 11 Augustus 2024, 14:30

Lazy Sunday gaat op herhaling! Dat kan ook niet anders na het grote succes van vorig jaar. U bent op zondagmiddag 11 augustus vanaf 14:30 uur van harte welkom in het Openluchttheater Overloon.

 Wat is er heerlijker dan op een zondagmiddag in het bos op een terrasje te zitten met in de hand een drankje en ondertussen bijkletsen met vrienden of luisteren naar de muzikale klanken uit de jaren ’60 en ’70, gespeeld door de Renewal Band uit Overloon. Het Openluchttheater Overloon maakt dat mogelijk! Dit keer geen tribuneplaatsen en een podium maar een gezellig terras bij de theaterbar, op dezelfde locatie. Gezelligheid staat deze middag centraal, niets moet en veel mag.

Muzikale omlijsting met pauzeprogramma
Voor dit uniek evenement komt de Renewal Band, die twee straten verderop repeteert, de middag muzikaal omlijsten. Zij spelen muziek uit de jaren ’60 en ’70, rock, country en americana. Maar ook recenter werk staat op hun programma. 
U hoort nummers van o.a. Elvis, The Eagles, Roy Orbinson, Ricky Nelson, CCR, Alan Jackson, Danny Vera, The Rolling Stones, The Shadows, en The Bellamy Brothers.

Nieuw dit jaar is het pauze-programma met een optreden van Claudia Kuenen en Mischa van den Brand.

Over de Renewal Band

De Renewal Band is 10 jaar geleden ontstaan vanuit een vriendengroep van de Muziekschool Venray. In de beginjaren waren er regelmatig wisselingen in de bezetting. Gelukkig hebben ze momenteel een vaste bezetting en bestaan ze uit 5 leden waarvan er 2 in Overloon wonen, waar ze wekelijks repeteren aan de Raaijweg. De band bestaat momenteel uit een zanger, bassist, gitarist en drums. Al met al een perfecte combinatie om u een luie gezellige zondagmiddag te bezorgen.

Toegang is gratis. Aan de theaterbar kunt u terecht voor een drankje. Laat u verrassen en verwennen: kom naar de Lazy Sunday in Overloon!!!

 

Locatie Openluchttheater Overloon