facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

MIDSUMMER MAGIC PAKT GROOTS UIT !!
Van Zondag, 23 Juni 2024
Tot Zondag, 30 Juni 2024

Meerlo staat aan de vooravond van een groots opgezet muziekfestival onder de naam Midsummer Magic dat herinneringen oproept aan het legendarische Midsummer-pop-festival in de jaren zeventig.

Oude tijden herleven in Meerlo. Op zondag 30 juni 2024 zal het legendarische festival Midsummer Pop een nieuwe editie beleven onder de noemer Midsummer Magic met een scala aan artiesten met als uitsmijter een van de laatste optredens van de beroemde CCC Inc band uit Neerkant. Deze band heeft 50 jaar geleden drie keer op het podium gestaan van het Midsummerpopfestival.

Het festival begint op zondag 23 juni met de feestelijke opening met film en archiefmateriaal over Midsummer pop. Maandag 24 juni is een speciale middag voor en door ouderen uit de hele regio in muziekzaal De Speelplaats in Meerlo met Joekskoeër Toujours en een optreden van het duo De Piet en Paul Band. Vrijdag 28 juni verzorgt basisschool Megelsheim een jeugdmusical.

De week wordt afgesloten met de grote finale festival-dag op 30 juni op de festivalweide achter De Speulplats in Meerlo met als thema “Ontmoeten en Verbinden”. Tijdens het festival wordt een gezamenlijk kunstwerk gemaakt en is een boekje te koop over Midsummer-pop “het Woodstock van het Zuiden” in de jaren 1971-1975.

Het programma zondag 30 juni begint om 11.00 uur en wordt afgesloten rond 21.00 uur. Tal van optredens, veelal cross-overs tussen muziek, dans en theater, passeren de revue zoals Queen in ’t Plat door de Koninklijke Harmonie van Horst o.l.v. Meerlonaar Geert Mooren, de rockcoverband Pigtail en CCC Inc .

Ruim 500 zangers en zangeressen en artiesten treden op bij diverse Vocal Groups uit de regio alsmede Flink Jeugdtoneel uit Horst aan de Maas, de Stardancers en de dansers van Just Be Fit uit Meerlo. Speciaal is ook het optreden van het Theater Dragqueen Victoria False uit Amsterdam (oorspronkelijk Meerlonaar van geboorte) .

In de festivalweide zal een grote horecatent worden geplaatst met uitzicht op beide podia, dus bij een bui zit je bij Midsummer Magic droog !

Op het voorplein zijn er allerlei activiteiten voor volwassenen en kinderen en kunt u naast het genieten van de fantastische optredens, ook genieten van een hapje en een drankje.

Het wordt Magisch, maak het mee en kom naar MIDSUMMER Magic 2024 !

Gehele line-up en tickets : https://midsummermagicmeerlo.nl/