facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

22e Winterwandeling in en rond Meerlo
Donderdag, 07 December 2023, 10:00 - 13:00

In Meerlo vindt traditioneel op de 1e zondag na 1 januari weer de Winterwandeling plaats! Een sportief maar vooral recreatief evenement dat niet meer weg te denken is na de feestdagen. Dit keer vinden de wandeltochten plaats op zondag 7 januari 2024.

De
start is bij muziekzaal “De Speulplats” aan de Mgr. Jenneskensstraat 7 in Meerlo. Hier is ook het eindpunt, waar na afloop nog overheerlijke soep of een drankje genuttigd kan worden.
Inschrijving is mogelijk tussen 10.00 uur tot 13.00 uur. De kosten voor deelname bedragen slechts € 2 per persoon, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee. Men ontvangt een routebeschrijving op papier. De route kan ook ter plekke op telefoon of navigatie geladen worden.
Er zijn wandelingen van ca 5, 10 en 15 km uitgezet.

Tijdens de wandeling is er, zoals vertrouwd, ook weer tijd ingeruimd voor een welverdiende pauze. Als pauzeplaats halverwege de routes, hebben de organisatoren net als elk jaar weer een unieke plek gevonden. Hier kunnen de wandelaars, voor een vrijwillige bijdrage, genieten van koffie, thee, ranja of warme chocolademelk met iets lekkers.

De wandelaars worden ieder jaar niet alleen verrast met een unieke pauzeplaats, maar ook met verrassende routes. Dat is mogelijk doordat de pauzeplaats elk jaar op een andere locatie te vinden is. Wandelaars kunnen onderweg weer genieten van de mooie afwisselende landschappen en natuurontwikkeling en loopt de route dit jaar deels over unieke stukken privéterrein.

De organisatie is in handen van de organisatie van “SamenLoop Horst aan de Maas”. Het motto is #WandeltegenKanker, de opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding, Kanker Onderzoekfonds Limburg en het Toon Hermanshuis Noord-Limburg.

Locatie Muziekzaal 'De Speulplats" Meerlo