facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Kerstactiviteiten "De Locht" Melderslo
Van Vrijdag, 22 December 2023 -  18:00
Tot Zaterdag, 23 December 2023 - 21:00

Openluchtmuseum de Locht organiseert op vrijdag 22 en zaterdag 23 december een Kerst-Inn. Het gehele museumterrein is in kerstsfeer en gevuld met lampjes. Kom gezellig met de familie genieten van live kerstmuziek, kerstverhalen, een vuurspuwer, versgebakken brood en allerlei ouderwetse versnaperingen.  

Het gehele museumterrein ademt de sfeer van kerst en is gevuld met lampjes. Er is kerstmuziek, verzorgd door een koor en trompettist op vrijdag en een blaaskapel op zaterdag. In de brouwerij worden kerstverhalen verteld bij de open haard. De bakkers bakken vers brood en er zijn allerlei ouderwetse versnaperingen verkrijgbaar, zoals glühwein, erwtensoep, balkenbrij en riefkook. Op het grasveld bij de kapel is een show van een vuurspuwer.

Kom samen genieten en kerstsfeer proeven bij Openluchtmuseum de Locht op 22 en 23 december van 18.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur). Er wordt entree geheven.  Kinderen tot 6 jaar en jaarkaarthouders hebben gratis entree. Ga voor meer informatie naar www.delocht.nl.  

 

Locatie de Locht Melderslo