facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Kerstmarkt in De Schól en ‘Cor nodigt uit……
Zondag, 17 December 2023, 14:00 - 17:00

Op zondag 17 december wordt er weer een gezellige en sfeervolle KERSTMARKT in DE SCHÓL georganiseerd. Er zijn diverse ruimtes ingericht met verschillende kraampjes waar creatieve deelnemers hun mooie en bijzondere (Kerst)creaties uitgestald hebben. Start om 14.00 uur en het duurt tot 17.00 uur.

Op deze middag is er gelijktijdig in de huiskamer een ‘Cor Nodigt Uit………’. MELODY en OUDLANDERS zijn uitgenodigd om er een leuke en keigezellige middag van te maken.

MELODY is een groep ontstaan uit een koor. Ze zijn al actief sinds 1987. In het begin zongen ze in huwelijksmissen en bij jubilea. De laatste jaren zijn ze vooral gericht op de sfeervolle Kerstperiode. Met hun meerstemmige zang en begeleiding op gitaar en keyboard staan Franka, Jacqueline, Margret, Mieke, Annemiek en Jeanne garant voor een sfeervolle middag.

OUDLANDERS bestaat uit Jack Lenssen (gitaar), Godfried Hendricx (gitaar) en Geert Pelzer (zang). Het bandje bestaat een klein half jaar en speelt muziek van Nederlandse artiesten waaraan soms een eigen switch gegeven wordt.

Op hun setlist staan o.a. nummers van Rowwen Heze, Anouk, Ramses Shaffy, De Dijk, Blöff, Danny Vera, Guus Meeuwis etc.

Hoe kwamen ze bij elkaar? De 3 heren zaten een keer op een feestje bij elkaar aan tafel. Na wat drankjes werd besloten om te kijken of ze samen muziek konden maken.

Hoewel de gitaristen nog geen enkele podiumervaring hadden en nog niet zo gek lang geleden zijn begonnen met gitaar spelen was het al meteen leuk. Er was een klik en veel enthousiasme.

En dan hun naam? Stom toevallig kwamen ze er achter dat ze alle drie exact dezelfde auto hadden. Een grijze Mitsubishi Outlander. En omdat de heren al een tijd geleden de vijftig gepasseerd zijn kwamen ze op de naam de OUDLANDERS.

Twee toevalligheden in één naam en OUDLANDERS was geboren.

 

Locatie DE SCHÓL, Heide