facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Match verzorgt een gratis Interactieve workshop “Canva in het digitale tijdperk”
Woensdag, 01 November 2023, 19:30 - 21:30

Een complete cursus over ontwerpen in Canva, waarin de basisprincipes van ontwerpen worden toegelicht en hoe je kunt beginnen met het ontwerpen van projecten op de Canva-website en/of Canva-app.

Canva kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, denk aan YouTube-thumbnails, Instagram-berichten, Facebook-berichten, cv's, presentaties, print- en marketingproducten, infographics, websites, artistieke cd-covers, eBook-covers, blogs, enz.

Aangezien Canva een van de beste en populaire platforms is om te ontwerpen voor sociale media, zal deze les je in staat stellen om eenvoudig te ontwerpen. Dit allemaal met behulp van beschikbare sjablonen, lettertypen, kleuren, elementen en bewegende beelden.

Het is een stap-voor-stap les die het HOE en WAAROM van ontwerpen uitlegt. Je hoeft geen ervaring in design te hebben om deze cursus te volgen. Het verklaart de kernconcepten van design vanaf de eerste principes en biedt tal van voorbeelden van ontwerpen.

Deze cursus helpt bij het ontwikkelen van ontwerpvaardigheden om tekst te manipuleren, foto's opnieuw te ontwerpen, video's te maken, de grootte van sjablonen aan te passen en nog veel meer.
Wil jij je creatieve kant ontdekken, meld je aan via matchvoorvrijwilligers.nl

Datum: Woensdag 1 november 2023
Tijd: 19.30uur tot 21.30uur, inloop vanaf 19.00uur
Kosten: Gratis
Aanmelden: Aanmelden is verplicht zodat we weten wie erbij aanwezig zijn
Locatie: Match voor Vrijwilligers. Dr Poelsstraat 6, Venray (eerste verdieping)

Locatie Match voor Vrijwilligers. Dr Poelsstraat 6, Venray (eerste verdieping)