facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Culinaire BBQ in De Baank Leunen
Van Vrijdag, 20 Oktober 2023
Tot Zaterdag, 21 Oktober 2023

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober vindt alweer de 3e editie van Culinair in de Baank plaats. De in Leunen geboren en getogen Amsterdamse kok Job Litjens gaat weer twee dagen de sterren van de hemel koken.

Als hoofd attribuut gebruikt Job deze editie de barbecue. Het wordt dus niet enkel een barbecue-avond, maar tijdens dit culinaire vijfgangen diner zal het hoofdingrediënt telkens van de barbecue komen.

Dit wil je niet missen. Als partner van Job in de bediening vinden we Abe Palmen die zijn sporen verdiend heeft bij het Hilton in Amsterdam, Restaurant Valuas in Venlo en onze eigen Venrayse Beejekurf. Abe schenkt deze avond niet alleen bijpassende wijn, maar gaat in zijn drankjes mee in de barbecue-vibe.

Beleef hoe culinair en barbecue samen hand in hand in hand gaan en laat je betoveren door Job, Abe en de aankleding van de Baank. Een avond die je niet snel zult vergeten.

Culinair in de Baank is niet enkel voor inwoners van Leunen maar voor iedereen uit de verre regio die naast lekker eten een avond lang wil genieten van allerlei ‘wauw’ momenten. Voor slechts € 100,- per persoon inclusief drankjes wordt je een avond betoverd met onder andere eendenborst, Pulled pork en gerookt rundvlees. Om over de heerlijke drankjes nog maar te zwijgen.

Reserveren is mogelijk door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie De Baank Leunen